Robot de aspirare Roborock S7 MaxV | Review si Pareri pertinente

Roborock S7 MaxV este un robot 2 in 1, care poate aspira si spala podelele, ceea ce va ajuta sa mentineti mai usor curatenia in locuinta. Are la baza tehnologii moderne care optimizeaza activitatea aparatului reusind astfel sa isi faca treaba mai eficient. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Roborock S7 MaxV are la baza sistem structurat 3D ce are capacitatea de a evita obstacolele pe care le intalneste in casa, dar si o unitate de procesara neuronala pentru a oferi o multitudine de posibilitati pentru o aspirare optimizata. Este echipat cu lumina LED oferind o vizibilitate buna si pe intuneric.

Mai mult decat atat, dispune de sistem de cartografiere 3D, ce scaneaza foarte bine locuinta si realizeaza harta casei pe etaje. In combinatie cu sistemul de navigatie PreciSense LiDar, navigarea casei se realizeaza mai eficient, iar traseele sunt mai bine optimizate.  Recunoaste automat dormitoarele, camerele de zi, salile de mese si baile, adaptandu-si activitatea in functie de camera, dar si tipul de murdarie. Puterea de aspirare si intensitatea spalarii sunt reglate automat pentru o eficacitate maxima in fiecare camera.

Puterea de aspirare a acestui model este de pana la 2500 Pa, reusind sa faca fata cu succes atat pe podelele dure, cat si pe suprafata covoarelor. Tehnologia vibratiilor sonice emite pana la 30000 de vibratii pe minut, reusind astfel sa curete murdaria in profunzime.

Robotul reuseste sa detecteze automat covoarele, pentru a ridica mopul, fiindca functia de spalare este destinata exclusiv utilizarii podelelor dure.  Totodata, prezinta si senzor anti-cadere ce previne caderea robotului de pe scari.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefon folosind aplicatia mobila, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu. Astfel, ii puteti urmari activitatea, veti putea realiza setarile dorit si verifica starea consumabilelor.

Roborock S7 MaxV ofera o autonomie de 180 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi fara probleme si suprafata unei locuinte mai spatiaose. Capacitatea de colectare este si ea una generoasa de 400 de ml. In partea de jos, prezinta peria principala si o perie laterala care capteaza murdaria chiar si din zone mai dificile precum colturi sau de-a lungul peretilor si mobilierului, ghidand-o catre traseul de aspirare. Rotile sunt suficient de mari incat sa poata urca pe covoare sau sa treaca praguri.

Roborock S7 MaxV review

Dimensiunile produsului sunt de 35.3 cm diametru si 9.65 cm inaltime, avand o greutate de 4.7 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul Roborock S7 MaxV este un aparat care va poate simplifica munca si va ajuta sa mentineti curatenia mai usor. Prezinta o buna putere de aspirare, este usor de controlat de pe telefonul mobil, iar sistemul de navigatie este foarte bine optimizat. Isi face treaba in parametrii optimi, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Roborock S7 MaxV

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de navigatie cu scanare pe mai multe nivele
  • Sonic Vibration
  • Reglare volum apa
  • Aspirare si Spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.