TESLA Robostar iQ100 este un model de robot de aspirare accesibil si celor cu un buget mai mic ca promite sa devina un ajutor real in locuinta. Dar inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Robotul TESLA Robostar iQ100 este un model 2 in 1 care poate aspira si sterge cu laveta umeda simultan. Functia de aspirare poate fi folosita pe orice fel de suprafata dura, covor sau mocheta, in timp ce functia de spalare este indicata exclusiv suprafetelor dure. Murdaria este colectata intr-un recipient ce pune la dispozitie o capacitate de 200 de ml. Dispune de filtru HEPA care are capacitatea de a retine particulele de praf, alergeni, bacterii din aer, eliberand ulterior un aer mult mai curat.

TESLA Robostar iQ100 review

Aparatul dispune de tehnologia Wi-fi ce permite controlarea robotului de la distanta de pe smartphone folosind aplicatia mobila. Prin intermediul aplicatiei puteti porni sau opri robotul, puteti seta modul de curatare, puteti verifica traseele pe care le-a parcurs sau verifica starea consumabilelor. In plus, aveti posibilitatea de a regla si nivelul umiditatii pe care vreti ca mopul sa lase pe pardoseala.

Robotul aspirator pune la dispozitie cinci moduri de curatare – automat, in spirala, pe langa zid, optimizat si manual. In plus, functia de temporizare permite presetarea aparatului pentru a porni automat aspirarea la o anumita ora.

TESLA Robostar iQ100 este prevazut cu sistem de navigare care optimizeaza traseul pe care il are de parcurs pentru o curatare cat mai eficienta. De asemenea, datorita senzorilor anti-coliziune, aparatul va evita obstacolele, iar datorita senzorilor anti-cadere, nu va exista riscul sa cada pe scari.

Totodata, asigura o autonomie suficient de mare ce ajunge pana la 100 de minute, reusind sa acopere intreaga suprafata. Dupa finalizarea curateniei in locuinta, se va retrage automat la statia de andocare.

Printre accesoriile cu care robotul vine la pachet se numara recipientul pentru murdarie si praf, filtru HEPA lavabil, rezervorul de apa, mopul cu laveta din microfibre, telecomanda, baza de incarcare, perii de curatare rotative de rezerva.

Modelul in discutie prezinta un diametru de 29.5 cm si o inaltime de 8 cm, avand o greutate de 2.5 kg.

TESLA Robostar iQ100 pareri\Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare TESLA Robostar iQ100 este un model care se descurca bine avand in vedere pretul cu care vine la pachet, chiar as spune ca a fost o surpriza placuta. Aspira eficient, este usor de controlat, folosind aplicatia mobila raspunde prompt la comenzi. In ansamblu, poate fi o optiune de luat in considerare care sa va ajute sa mentineti mai usor curatenia in locuinta. Raportul calitate/pret consider ca este unul convenabil.

Review pe scurt: TESLA Robostar iQ100

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Tehnologie Wi-fi
  • Aspirare si spalare
  • 5 moduri de aspirare
  • Temporizator

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *