iRobot Roomba 895 este un robot de aspirare foarte bine pregatit pentru a iti prelua o buna parte din sarcini, scutindu-te de efortul de a mai aspira periodic locuinta. Acesta se poate descurca fara sa fie necesara prezenta ta la domiciliu, astfel ca atunci cand ajungi acasa, casa este deja curata si aspirata.

Robotul de aspirare iRobot Roomba 895 reuseste sa aspire foarte bine toate tipurile de podele dure, dar si mochete sau covoare cu peri scurti. Scaneaza foarte bine locuinta, reuisnd astfel sa patrunda in toate zonele pentru o aspirare optima. Ajunge foarte usor sa curete murdaria chiar si de-a lungul peretilor sau pe la colturi. Il puteti programa pentru a incepe treaba zilnic la o anumita ora sau in anumite zile la orele dorite.

Aparatul poate fi controlat foarte usor si prin intermediul aplicatiei, datorita tehnologiei Wi-fi integrate. Astfel, fie ca te afli la serviciu, fie in oras, poti porni oricand doresti aparatul. In plus, pe telefon poti verifica nivelul bateriei, nivelul de incarcare, istorul statistic al ciclurilor de curatare si asa mai departe.

Datorita sistemului AeroForce ce presupune curatarea in trei etape, eficienta la aspirare va creste cu pana la 50%. Peria laterala rotativa reuseste sa indeparteze eficient murdaria din jurul mobilei, a peretilor, colturilor camerei si alte zone mai greu de patruns. Totodata cele doua extractoare din cauciuc capteaza si descompun murdaria si orice alte resturi de pe podea.

Senzorii speciali din dotare reusesc sa detecteze imediat spatiul liber de dedesubt, cum ar fi scarile. Astfel, acesta nu va putea cadea si nu va exista riscul unor eventuale avarii. In plus, in momentul in care se va apropia de mobila, acesta va face miscari delicate pentru a preveni zgarierea sa. Detecteaza deopotriva chiar si perdelele, draperiile, motiv pentru care v-as recomanda sa le ridicati pentru a putea patrunde in zona de sub ele.

Programul spot este ideal in momentul in care doriti sa curatati doar o anumita zona. Astfel, daca rasturnati ceva pe podea si vreti sa aspire doar in zona respectiva, apelati cu incredere la acest program.

Functia Halo presupune crearea unor pereti virtuali pe care robotul nu ii va depasi. Aceasta poate fi folosita in momentul in care nu doriti ca aparatul sa ajunga pe o anumita suprafata. In plus, la finalul aspirarii, aparatul se retrage singur la statia de andocare.

Personal, apreciez in mod deosebit si modul silentios de functionare, inregistrand numai 58 dB. Dimensiunile acestuia sunt de 33.5 cm latime si 9.2 cm inaltime, avand o greutate de 3.8 kg.

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba 895 este un robot foarte bun, care merita achizitionat, fie ca locuiti la casa, fie la bloc. Aspira foarte bine chiar si parul provenit de la animalele de companie, problema cu care ma confruntam inainte de a achizitiona acest aparat. Isi face treaba destul de repede si, in general, am renuntat la aspiratorul clasic. Face treaba in locul meu cand nu ma aflu acasa, iar in general, sunt multumit de modul in care aspira atat parchetul si gresia, cat si covoare. In ceea ce priveste raportul calitate/pret consider ca este avantajos.

Review pe scurt: iRobot Roomba 895

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Wi-fi
  • Senzori inteligenti
  • Silentios
  • Programabil

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *