Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 este un robot foarte util care ne ajuta sa mentinem curatenia in locuinta mai usor. In principiu, analizandu-l in functie de performantele obtinute si de modul in care am observat ca isi face treaba, as tinde sa cred ca este potrivit pentru case sau apartamente spatioase, fara foarte multa mobila si obstacole. In general, este recomandata eliminarea obstacolelor din calea oricarui robot de aspirare astfel incat sa curete eficient intreaga suprafata, deci nu ar fi neaparat o conditie neobisnuita pe care o solicita acest model.

Robotul de aspirare Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 este prevazut cu o putere de aspirare buna si aspira foarte bine atat podelele dure, cat si covoarele. Indeparteaza eficient orice fel de murdarie, inclusiv parul provenit de la animalele de companie fiindca stim ca iubitorii de animale se confrunta des cu aceasta problema. Interesant este si faptul ca robotul in discutie nu doar aspira, ci si sterge podelele dure. Evident, in acest caz nu vorbim despre podele exagerat de murdare, insa pentru ceea ce este necesar intr-o locuinta in care membrii familiei nu intra incaltati, plin de noroi in casa, as spune ca se descurca eficient.

Toata murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 300 de ml. Poate, primul instinct ar fi sa credeti ca este mic, insa va asigur ca este suficient pentru ceea ce necesitati. Nu este necesara intreruperea aspirarii pentru a il goli. Personal, obisnuiesc sa il golesc imediat dupa aspirare, insa, s-a mai intamplat sa uit, astfel ca l-am pornit fara sa golesc recipientul. Spre surprinderea mea a aspirat si a doua oara fara golire, deci, as putea spune ca este mai mult decat suficient.

In partea de jos, robotul prezinta doua perii laterale care reusesc sa capteze murdaria inclusiv din zone precum cele de-a lungul peretilor si mobilei, colturi si asa mai departe, conducand-o catre traseul de aspirare al aparatului.

Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 perii

Gratie tehnologiei de stergere OZMO ce are la baza o pompa de apa electronica cu un rezervor, va distribui in mod uniform apa indepartand eficient murdaria de pe suprafata podelei.

Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 presupune trei moduri de curatare, in functie de necesitate: Mod auto potrivit pentru curatarea generala, Mod Edge pentru curatarea optima a marginilor si colturilor si Mod Spot pentru curatarea zonelor mai dificile. Probabil ati tinde sa credeti ca traseul urmat nu are vreo logica, insa personal, nu m-a interesat modul in care isi gandeste traiectoria, ci rezultatul final, adica sa patrunda in toate zonele. In plus, aparatul poate fi controlat direct de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei mobile, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Pe de alta parte, poate fi programat usor, pentru a incepe treaba automat la ora dorita. Imediat dupa incheierea activitatii de curatenie, aparatul se retrage singur la statia de andocare.

Filtrul de plasa metalica, filtrul cu burete si filtrul de aer pentru particule fine au rolul de a purifica aerul, astfel incat aerul eliminat sa fie mai curat, putand fi o alternativa eficienta si pentru cei ce sufera de alergii.

Nici in ceea ce priveste zgomotul produs nu ar trebui sa va ingrijorati intrucat aparatul inregistreaza pe cea mai puternica treapta de putere 68 dB, fiind, deci, mai silentios decat un aspirator normal.

Avand o inaltime de 5.7 cm si un dimaetru de 31 de cm, aparatul poate patrunde si in zone mai dificile, cum ar fi cele de sub mobila. Greutatea acestuia este de 2.5 kg.

Totodata, pachetul contine robotul propriu-zis, statia de andocare, patru perii laterale, telecomanda, rezervorul, doua carpe de curatat, o placa de panza, doua filtre, un instrument de curatat si manualul de utilizare.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 este un model de robot de aspirare rezonabil din toate perspectivele. Intr-adevar, prezinta o putere de aspirare buna, indeparteaza eficient murdaria, chiar si parul provenit de la patrupede. Intra destul de usor pe sub mobila, bineinteles, acolo unde spatiul ii permite. Aplicatia  mobila este de foarte mare folos, iar eu cum sunt un adept al tehnologiei si al functiilor moderne, pot considera tehnologia Wi-fi un avantaj important. Din punctul  meu de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Ecovacs Deebot Ozmo Slim10

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.1/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • 3 moduri de curatare
  • Programabil

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *