Dreame D9 Max este un robot de aspirare 2 in 1 care aspira si spala podelele, o alternativa rezonabila ca pret. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile astfel incat sa puteti verifica daca este solutia eficienta nevoilor voastre.

Robotul de aspirare Dreame D9 Max prezinta o putere de aspirare de 4000 Pa si poate aspira si spala podelele in acelasi timp. Acesta capteaza usor murdaria de pe podea si covoare, iar functia de spalare va fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure. Robotul poate detecta covoarele din casa, timp in care va creste puterea de aspirare pentru o curatare profunda a acestora.

Sistemul de navigatie cu laser permite scanarea casei si efectuarea unei harti a acesteia pentru a optimiza traseele de aspirare. Totodata, lavetele din microfibra asigura o curata foarte buna a podelei. In plus, puteti regla volumul de apa din aplicatie pentru o curatare optima.

Robotul este prevazut cu acumulator de 5200 mAh ce ofera o autonomie de 150 de minute, astfel ca va putea acoperi suprafata unei locuinte de pana la 250 de mp.

Controlul de pe telefon este posibil datorita functiei Wi-fi. Practic, puteti urmari si controla aparatul chiar si de la distanta, fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu.

De asemenea, aparatul este prevazut cu o perie centrala pentru colectarea murdariei si o perie laterala ce ajuta la curatarea mai eficienta a zonelor dificile precum de-a lungul peretilor si mobilei, dar si din colturi.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Dreame D9 Max este un robot de aspirare 2 in 1 foarte practic si eficient pentru mentinerea curateniei in locuinta. Aspira bine orice fel de suprafata, iar functia mop care poate fi folosita doar pe suprafata podelelor dure, isi face treaba excelent. In plus, aplicatia mobila este prietenoasa, iar aparatul isi poate face treaba foarte bine chiar si in absenta voastra. Prin urmare, poate fi o alegere reusita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Dreame D9 Max

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de spalare
  • Functie Wi-fi
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *