0
(0)

Symbo LASERBOT 360 S6 este un robot de aspirare foarte accesibil ca pret prevazut cu functia Wi-fi si alte tehnologii ingenioase, ce va vor ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot Symbo LASERBOT 360 S6 este un model care poate acoperi o suprafata de pana la 150 de mp cu o cinsugra incarcare. Prezinta o putere de aspirare de 1800 Pa, indepartand eficient murdaria de pe suprafata covoarelor si podelelor dure. Include patru moduri de aspirare si anume: silentios, standard, puternic si max.

Aparatul este echipat cu un filtru HEPA care retine particulele de nocive din aer eliberand ulterior un aer mai curat. Este o solutie buna si pentru persoanele care se confrunta cu alergii respiratorii.

Robotul include si functia de spalare, ceea ce inseamna ca va putea fi folosit pe post de mop pe suprafata podelelor dure. Pentru aceasta, trebuie sa instalati recipientul cu apa ce are o capcaitate de 80 de ml, iar dispozitivul va trece automat la modul mop. De asemenea, acesta include senzori inteligenti cu laser care cartografiaza intreaga locuinta si planifica traseele de aspirare. In acest fel, veti putea fi siguri ca va aspira intreaga suprafata.

Datorita senzorilor din dotare, aparatul va evita obstacolele care apar in cale, dar va impiedica si caderea aparatului in gol. De asemenea, datorita inaltimii de doar 10 cm, va putea patrunde chiar si pe sub mobilier.

De indata ce robotul isi termina treaba, se va retrage automat la statia de andocare. Daca se va intampla ca bateria acestuia sa se descarca in timp ce aspira locuinta, aparatul se va retrage automat la statia de andocare pentru reincarcare, iar dupa ce bateria se va incarca 100% isi va relua activitatea din locul in care a ramas.

Datorita functiei Wi-fi, ii veti putea monitoriza activitatea foarte usor, veti putea viziona rutele de curatare, schimba puterea de aspirare si verifica starea consumabilelor. Mai mult decat atat, puteti crea pe telefon zone interzise peste care robotul sa nu treaca, protejand astfel zone ale casei unde nu doriti sa ajunga.

Symbo LASERBOT 360 S6 pareri

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Symbo LASERBOT 360 S6 este o alternativa de robot de aspirare ieftin, dar eficient, care poate fi de un real folos in intretinerea curateniei in orice locuinta. Ofera o putere de aspirare buna si face fata cu succes atat pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Este usor de controlat si din aplicatia mobila, pe care o puteti utiliza chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Astfel, robotul Symbo poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul convenabil.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Symbo LASERBOT 360 S6 

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie Wi-fi
  • Aspirare eficient
  • Functie de spalare
  • Senzori laser

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *