0
(0)

Roomba 605 IROBOT R605040 este un robot de aspirare potrivit pentru apartamente ce reuseste sa mentina destul de bine curatenia, mai ales, in locuintele unde nu sunt prea multe covoare. Avand in vedere pretul de achizitie destul de mic, as putea spune ca este un aparat eficient pe care te poti baza.

Robotul Roomba 605 IROBOT R605040 acopera destul de bine suprafata locuintei fara a reveni asupra locurilor pe unde deja a trecut si nu mai este cazul sa o faca. Totodata, detecteaza destul de bine obstacolele, mobila sau peretii si nu interactioneaza cu acestia. Cel putin in perioada testelor, nu am avut probleme sa zgarie mobilierul sau peretii. Avand in vedere categoria de pret in care este incadrat, puterea de aspirare este una neasteptat de buna. Aspira eficient resturile de murdarie, praful si chiar parul lasat de animalele de companie. In ciuda puterii destul de mare de aspirare, totusi reuseste sa ramana un aparat destul de silentios, in acest sens inregistrand numai 61 dB. Nu dispune de cine stie ce functii si tehnologii de ultima generatie, insa chiar si in absenta lor, aparatul se descurca impecabil.

Roomba 605 IROBOT R605040 test

Murdaria este colectata intr-un rezervor suficient de incapator de 0.6 litri ce este suficient sa il goliti dupa fiecare sesiune de aspirare. In plus, autonomia produsului ajunge este de 60 de minute, suficient de mare incat sa acopere fara probleme suprafata unui apartament, fie el si mai spatios. Totodata, necesita circa 3 ore pentru a se incarca complet. Dupa incheierea fiecarei sesiuni de aspirare, robotul se retrage automat la statia de andocare. Dimensiunile acestui model sunt de 33 cm diametru, respectiv 9.2 cm inaltime, cantarind numai 3.6 kg.

 

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Roomba 605 IROBOT R605040 este un robot de aspirare rezonabil din toate punctele de vedere, care se descurca eficient si pe care ne putem baza ca va reusi sa intretina destul de bine curatenia in locuinta. Fara prea multe functii si tehnologii de ultima ora, aparatul reuseste sa fie un real ajutor pentru orice gospodina. In plus, este usor de folosit chiar si de catre cei ce nu sunt tocmai la curent cu tehnologia, panoul de control fiind amplasat in partea superioara a aparatului si permite pornirea, respectiv oprirea activitatii acestuia ori il putem trimite la statia de andocare. In opinia mea, raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: Roomba 605 IROBOT R605040

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Aspirare buna
  • Silentios
  • Recipient incapator

Contra

  • Fara functii avansate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *