MIDEA M7  este o varianta de robot de aspirare prevazut cu mop foarte rezonabila ca pret. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a afla care este potentialul produsului.

Robotul de aspirare MIDEA M7  prezinta  o putere de aspirare de 4000 Pa si este prevazuta cu o baterie de 5200 mAh ce ofera o autonomie de 2 ore si jumatate. Astfel, poate acoperi cu o singura incarcare o suprafata de pana la 250 mp. Reuseste sa indeparteze murdaria eficient atat de pe suprafata podelelor dure, cat si din covoare ori mochete. Functia de spalare va fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure. Datorita senzorilor din dotare, robotul poate identifica tipul de suprafata, iar in momentul in care intalneste un covor va creste puterea de aspirare.

Modelul in discutie dispune si de functia Wi-fi ce permite controlarea dispozitivului direct din aplicatia mobila. Veti putea monitoriza activitatea aparatului, realiza harti virtuale si selecta modul de curatare. In plus, puteti verifica si starea consumabilelor pentru a sti cand cu exactitate cand este cazul sa le inlocuiti.

In partea de jos, beneficiaza de o perie principala in forma de V si perie laterala dubla. Peria principale capteaza murdaria din interiorul covorului, colectand praful si parul fin, iar peria laterala, aduna murdaria din zona mai dificile precum colturi, de-a lungul mobilierului sau peretilor.

Aparatul integreaza mai multe moduri de curatare si anume: stergere prin vibratii, curatare cu un singur mod, reglare de aspiratie in patru viteze. Capacitatea rezervorului de murdarie este de 450 de ml.

Dimensiunile aparatului sunt de 35 cm adancime, 35 cm latime si 10 cm inaltime, avand o greutate de 3.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare MIDEA M7  este un model ieftin, dar cu ajutorul caruia va puteti face treaba eficient, adica puteti mentine mai usor curatenia in locuinta. Aspira bine murdaria, dar spala eficient si murdaria moderata de pe suprafetele dure, timp in care il puteti controla sau monitoriza foarte usor direct de pe telefon. Poate fi o optiune de luat in calcul al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: MIDEA M7

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Wi-fi
  • Functie de spalare
  • Senzori avansati
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.