0
(0)

Recent am avut ocazia sa testez noul robot iRobot Roomba i5+ i5656, echipat cu numeroase functionalitati inovatoare. Acest dispozitiv face parte din generatia de roboti aspiratori care imbina tehnologia avansata cu usurinta de utilizare, dar mai multe detalii va voi prezenta imediat in continuare.

Roomba i5+ i5656 impresioneaza printr-un design compact si elegant. Constructia solida si materialele de calitate ii confera o durabilitate remarcabila. Dimensiunile reduse permit accesul usor sub mobilier si in colturi greu accesibile.

Cu sistemul sau de curatare avansat in trei etape, robotul indeparteaza eficient murdaria, praful si alergenii de pe diverse tipuri de suprafete, inclusiv covoare, parchet si gresie. Functia de autocuratare este deosebit de utila, permitandu-i sa se goleasca automat in statia de incarcare dupa fiecare sesiune de curatenie.

Aplicatia mobila este un instrument esential pentru controlul si programarea aspiratorului. Prin conectivitatea Wi-Fi, puteti monitoriza si controla Roomba de la distanta, precum si sa primiti notificari despre starea curateniei. Functia de creare a hartii permanente faciliteaza navigarea precisa a aspiratorului si planificarea curateniei in diferite camere.

Senzorii incorporati pentru detectia scarilor si anti-coliziune sunt caracteristici esentiale care previn accidentele. Roomba i5+ i5656 navigheaza cu inteligenta in jurul obiectelor si evita caderea de pe scari, asigurand o experienta de curatare fara probleme.

Adaugarea mopului Braava jet m6 completeaza experienta de curatare, oferind posibilitatea de a sterge si de a sterge umezeala dupa aspirare. Aceasta functionalitate duala asigura un mediu curat si igienic pe suprafete dure.

Verifica ofeta de azi!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i5+ i5656 cu Wi-Fi, autocuratare, control din aplicatia mobila, harta permanenta, 3-Stage Cleaning System, senzori de scari, senzori anti-coliziune si mop Braava jet m6 se remarca prin eficienta si versatilitatea sa. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa integreze tehnologia in activitatile de curatare zilnice, asigurand un mediu curat si sanatos in casa. Practic, poate mentine curatenia mai usor in locuinta, fara sa fie nevoie de interventia utilizatorului, oferind posibilitatea de a il urmari de la distanta. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i5+ i5656

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Golire automata
  • Functie spalare
  • Senzori inteligenti

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *