Dirt Devil Tracker M613 este un robot de aspirare rezonabil din punct de vedere al performantelor obtinute, in sensul ca nu exceleaza, insa te poate ajuta sa mentii curatenia in locuinta chiar si atunci cand ai copii mici sau animale de companie. Este usor de folosit si poate aspira chiar si atunci cand nu esti prezent la domiciliu.

Robotul de aspirare Dirt Devil Tracker M613 este, din punctul meu de vedere, potrivit pentru o garsoniera sau pentru un apartament, avand in vedere autonomia de 45 de minute. Are nevoie de aproximativ 4 ore pentru a se incarca complet. Aspira eficient suprafetele dure si decent covoarele. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 240 ml, suficient pentru o aspirare. Fiindca este un aparat destul de mic, va patrunde cu usurinta si in zone mai dificile.

Recipientul din dotare unde este colectata murdaria se detaseaza foarte usor, astfel ca, va fi golit foarte rapid. Periile laterale reusesc sa capteze eficient particulele de praf si murdaria, mai ales de pe gresie sau parchet. In plus, este foarte usor de folosit fiind prevazut cu un panou de control cu interfata foarte intuitiva. La finalul fiecarei sesiuni de aspirare sau in momentul in care ramane fara baterie, aparatul se intoarce singur la statia de andocare.

Concluzii si Pareri

Dirt Devil Tracker M613 este un robot de aspirare de la care, initial, nu aveam prea multe asteptari. L-am intampinat cu oarece reticienta, insa am fost putin surprins indata ce l-am pus la treaba. Curata cu succes murdaria, parul, firimiturile de pe gresie si parchet, zgomotul produs este acceptabil si patrunde eficient si pe sub mobila, acolo unde incape. In ansamblu, sunt  de parere ca este potrivit pentru locuintele unde nu prea exista covoare, fiindca la acest capitol nu pot spune ca m-a impresionat, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul corect, cu atat mai mult daca prindeti si o reducere de pret buna.

Pareri pe scurt: Dirt Devil Tracker M613

8.4

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

7.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Autonomie mica

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *