0
(0)

Aeno ARC0004S este un aspirator robot 2 in 1 care aspira si spala podelele foarte practic si util ce vine la pachet cu un pret accesibil. Poate fi o solutie practica prin care sa puteti mentine curatenia mai usor in locuinta, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Aspiratorul robot Aeno ARC0004S are o putere de aspirare de 4000 Pa si este eficient pentru indepartarea murdariei atat de pe suprafata covoarelor, cat si a podelelor dure. Functia de spalare este utilizata pentru lustruirea exclusiva a suprafetelor dure.

O functie foarte interesanta prezenta, de altfel, la cei mai noi roboti de aspirare se refera la cea de auto-curatare. Practic, la nivelul statiei de andocare este integrat un rezervor care aspira murdaria din recipientul robotului pentru a nu mai fi nevoie sa o curatati voi dupa fiecare sesiune de aspirare. Acest rezervor nu are nevoie de golire timp de aproximativ doua luni.

Un alt avantaj se refera la autonomia generoasa a aparatului care ajunge la 250 de ore, reusind sa acopere suprafete de pana la 300 de mp. Astfel, este excelent chiar si pentru o casa.

In acelasi timp, robotul include trei moduri de reglare a debitului de apa pentru o curatare eficienta si sigura. In acest fel, indiferent de tipul pardoselii pe care il curatati nu va exista riscul deteriorarii acesteia.

Aeno ARC0004S integreaza 20 de senzori Lidar – infrarosu, coliziune, anti-cadere, giroscop si anti-socuri, ceea ce ofera aparatului o functionare mai precisa si mai sigura. In acest context, aparatul reuseste sa evite obstacolele, sa previna caderea de la distanta si sa optimizeze mai bine traseele de aspirare. Mai mult decat atat, puteti crea pereti virtuali care sa nu permita aparatului sa ajunga in anumite zone, acolo unde nu doriti.

Datorita functiei Wi-fi, aveti posibilitatea de a il controla direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Astfel, ii veti putea monitoriza in permanenta activitatea, il puteti seta dupa cum doriti si verifica starea consumabilelor.

Mai mult decat atat, sistemul de filtrare include filtru HEPA 12, prefiltru si lampa UV, care vor purifica foarte bine aerului, eliminand particulele poluante. Astfel, este o solutie excelenta si pentru cei care sufera de alergii respiratorii.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Aeno ARC0004S este un dispozitiv foarte practic pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Aspira foarte bine diferite tipuri de suprafete, este usor de controlat chiar si din aplicatia mobila ce are un meniu foarte intuitiv. In ansamblu, poate fi o alegere reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Aeno ARC0004S

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare performant
  • Aspirare si spalare
  • Wi-fi
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *