iRobot Roomba 695 este un robot de aspirare care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun, pregatit sa ofere rezultate foarte bune la aspirare. In plus, se adapteaza bine oricarei situatii, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui review.

Robotul aspirator iRobot Roomba 695 poate fi folosit atat pentru aspirarea podelelor dure, cat si pentru aspirarea mochetelor sau a covoarelor. Reuseste sa scaneze foarte bine locuinta si sa aleaga traseul potrivit pentru acopeirea intregii suprafete a locuintei. Poate fi controlat de oriunde, indiferent daca te afli acasa, la serviciu sau in oras, prin intermediul aplicatiei mobile. Astfel, il puteti porni de la distanta, puteti seta sau programa si asa mai departe.

Totodata, robotul poate fi programat astfel incat sa aspire in orice zi la o anumita ora. In momentul in care este necesara golirea recipientului, curatarea periilor sau inlocuirea consumabilelor, veti fi notificati.

iRobot Roomba 695 dispune de o perie rotativa laterala care capteaza eficient murdaria chiar si cea din jurul mobilei, de-a lungul peretilor sau colturile camerelor, dar si de perii rotative opuse care ajuta la colectarea eficienta a murdariei chiar si de pe covor. Sistemul Dirt Detect ce consta intr-o serie de senzori acustici si optimi reuseste sa detecteze locurile foarte murdare ce au nevoie de o curatare detaliata. In plus, senzorii detecteaza si spatiul liber din imediata apropiere, cum ar fi scarile, prevenind caderea aparatului.

Programul Spot poate fi utilizat pentru curatarea unei anumite zone mai restranse. Totodata, functia Halo vizeaza crearea unei bariere invizibile, pe care robotul sa nu o depaseasca. Functia Anti previne incurcarea aparatului in franjuri, cabluri si asa mai departe. La finalul fiecarei aspirari, aparatul se intoarce automat la statia de andocare.

Presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 61 dB. Dimensiunile acestuia sunt de 33.5 cm latime si 9.3 cm minaltime, avand o greutate de 3.6 kg.

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba 695 este un robot de aspirare foarte util in orice locuinta, ce reuseste sa faca treaba efectiv in locul tau. Apreciez faptul ca producatorii au implementat tehnologia Wi-fi si pot controla de oriunde aparatul. In plus, nu se loveste de obstacole si aspira eficient orice tip de suprafata. Din punctul meu de vedere, este un model care ar merita achizitionat.

Recenzii pe scurt: iRobot Roomba 695

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Program Spot, Halo
  • Programabil

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *