Symbo D420 este un aspirator robot accesibil ca pret, ce va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Insa, pentru inceput, este important sa aflati mai multe informatii utile pentru a verifica daca produsul in cauza este ceea ce aveti nevoie.

Aspiratorul robot Symbo D420 este un model potrivit in mod deosebit pentru locuintele in care predomina suprafetele dure precum parchetul, gresia, vinilul, linoleumul si asa mai departe. Prezinta atat functia de aspirare, cat si cea de spalare, astfel ca nu doar va elimina praful si murdaria, ci va reusi sa lustruiasca podelele.

Cu ajutorul fantei de aspirare, acesta capteaza foarte bine praful, murdaria, firimiturile si alte resturi. Se misca automat in locuinta si curata fara sa aiba nevoie de ajutor. Poate elimina murdaria bine si de pe suprafata covoarelor cu peri mici. Include doua perii laterale, care vor ajuta la eliminarea murdariei din zone mai dificile precum cele de-a lungul peretilor, mobilier sau colturi.

Symbo D420 pareri

Totodata, este dotat cu filtru HEPA care captaza prafum fin, acarienii si parul de animale din aer, ulterior, eliberand un aer mai curat. Pentru functia mop, robotul include o laveta din microfibra care este umezita constant datorita rezervorului de apa. Functia de spalare va fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Un alt avantaj se refera la autonomia geneoroasa, care ajunge la 110 minute. Astfel, robotul va putea acoperi si suprafete mai generoase. Atunci cand se descarca aparatul se retrage automat la statia de andocare.

Optional, puteti achizitiona si crea pereti virtuali, fiind o functie eficienta atunci cand nu doriti ca aparatul sa ajunga in anumite zona le locuintei. De pilda, daca discutam despre un covor cu peri lungi sau o zona cu cabluri multe in care aparatul s-ar putea incurca, atunci veti avea nevoie de acesti pereti virtuali.

Aparatul vine la pachet cu o baterie Li-ion de 2400 mAH, o baza de incarcare, un adaptor, un recipient pentru praf, un rezervor de apa, doua lavete pentru mop, o telecomanda, un filtru de rezerva, doua periute laterale de rezerva, o periuta de curatare si manual de utilizare.

Aspirator robot Symbo D420 review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Desi este un robot de aspirare ieftine, Symbo D420 se descurca eficient astfel ca va va ajuta sa intretineti mai usor curatenia in locuinta. Este o varianta potrivita atat pentru un apartament, cat si chiar pentru o casa, datorita autonomiei mari. De asemenea, aspira destul de bine murdaria, acopera suprafata locuintei fara probleme si este usor de controlat prin intermediul telecomenzii. In plus, raportul calitate/pret este unul avantajos.

 

Review pe scurt: Symbo D420

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie de spalare
  • Telecomanda
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *