Roborock S7 MaxV Ultra este un robot de aspirare ingenios prevazut cu cele mai moderne functii la ora actuala, a caror  scop fiind de a optimiza activitatea aparatului si de a il face sa fie complet independent. Pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Robotul de aspirare Roborock S7 MaxV Ultra este un model care poate aspira si spala in acelasi timp. Functia de aspirare poate fi folosita atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe suprafata covoarelor, in timp ce functia de spalare va fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Design, hardware si accesorii

Cu siguranta modelul Roborock S7 MaxV Ultra este un dispozitiv complex. Acesta este prevazut in partea din fata cu o bara de protectie si modul LIDAR care se afla in partea de sus. Astfel, mobila si peretii vor fi protejati, prevenind riscul de a ii zgaria.

Aparatul include detalii stalucitoare care il fac sa arate mai elegant. Ceea ce  nu vedeti, insa, este matricea de senzori care scaneaza spatiul pentru a detecta eventualele obstacole. Este alcatuit dintr-un senzor 3D TOF, o camera RGB si LED-uri ce se aprind atunci cand lumina ambientala este redusa. De asemenea, este de apreciat si banda de lumina de pe partea superioara a aparatului care va va indica daca acesta aspira sau spala podeaua.

In partea de jos a aparatului vom observa mai multe aspecte. Aici descoperim peria principala de cauciuc si peria de cauciuc pentru margini. Avand la baza sistem de curatare cu viratii, aceste perii vor reusi sa capteze eficient murdaria si sa o conduca in rezervor. Totodata, pentru functia de spalare, acesta atrage apa dintr-un rezervor de pe spate pentru a umezi laveta amplasata in partea inferioara.

Roborock S7 MaxV Ultra pareri

Cu toate ca cel mai adesea, robotul va fi controlat prin intermediul aplicatiei, totusi a fost prevazut cu trei butoane la nivelul bazei. Prin intermediul lor, puteti porni sau opri aparatul ori il puteti trimite la statia de andocare.

Aceasta versiune de robot de aspirare include o statie de andocare deluxe ce contine doua pungi pentru colectarea prafului.

Configurarea robotului Roborock S7 MaxV Ultra 

Pentru configurarea robotului, este nevoie sa descarcati aplicatia mobilal Roborock. Instalarea este rapida, iar aplicatia detecteaza fara probleme robotul. Experienta aplicatiei este una placuta, caci ofera o interfata prietenoasa si veti putea controla foarte usor aparatul prin intermediul sau.

Prima data, robotul va construi harta casei si o va face foarte bine. Capacitatile de detectare 3D ii ofera o privire de ansamblu foarte buna locuintei, detectand cu exactitate obstacolele si compartimentarea casei. De asemenea, puteti configura si pereti virtuali, adica zone interzise unde aparatul sa nu patrunda. Mai mult decat atat, puteti seta aparatul sa functioneze dupa un anumit program, avantajos voua.

Curatenie si baterie

Unul dintre avantajele importante ale acestui dispozitiv se refera la faptul ca poate vedea si recunoaste obstacolele, astfel incat sa nu ramana prins sau sa faca mizerie. De pilda, am lasat in mod intentionat anumite accesorii si jucarii pe podea, pentru a vedea cum se comporta. Camera a observat respectivele obstacole, iar robotul si-a realizat traseul de aspirare in jurul lor.

In acelasi timp, aplicatia afiseaza toate locurile in care au fost detectate obstacole, inclusiv cu fotografii de la camera RGB. Utilizeaza chiar si inteligenta artificiala pentru a le detecta.

Camera poate fi accesata oricand din aplicatie. Exista o parola/un model optional pentru securitate, iar Roborock ofera o conexiune complet securizata. De asemenea, aveti posibilitatea de a conduce robotul pentru a verifica lucrurile si a continua o conversatie in doua directii cu difuzorul si microfonul integrat.

Am testat aparatul intr-un spatiu cu suprafata de aproximativ 500 de mp, impartita relativ egal intre covoare si parchet. Robotul are diferite moduri de curatare atat pentru aspirare, cat si pentru stergere. Sigur ca pe suprafata covoarelor necesita o putere mai mare sau in situatia in care aveti animale de companie in locuinta ce lasa mult par. Aparatul face fata cu succes oricarei situatii si se adapteaza cu usurinta. Are suficient de mare putere incat sa scoata eficient murdaria si din covoare, inclusiv blana lasata de animalele ede companie. In plus, in momentul in care detecteaza covorul, robotul isi retrage mopul.

Dock inteligent

In mod clar dotarile aparatului justifica pretul de achizitie. Dock-ul cu golire automata ne duce spre urmatorul nivel. Astfel, deasupra acestuia exista trei recipiente: cel pentru praf, pentru apa curata si pentru apa uzata. Recipientele de apa se ridica usor, iar cosul de praf prezinta un capac detasabil, iar in interiorul sau va trebui sa introduceti saculetul pentru murdarie. Acest saculet va trebui sa il schimbati la cateva saptamani.

Cu alte cuvinte, intreg procesul este automatizat, totul pentru confortul utilizatorului. Dupa fiecare curatare, aparatul se intoarce la statia de andocare si isi va goli rezervorul de apa, va curata recipientul cu praf, dar si mopul. Dupa care se va aseza pentru a se incarca.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock S7 MaxV Ultra este un aparat cu totul inteligent prevazut cu functii invatoare. Reuseste sa se organizeze foarte bine, optimizeaza excelent traseele de curatare si spalare, iar aplicatia mobila este usor de folosit. Evita obstacolele fara probleme si adapteaza puterea de aspirare in functie de suprafata detectata, dar si murdarie. Este fara indoiala o investitie buna al carei raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Roborock S7 MaxV Ultra

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Mop cu ultrasunete
  • Aplicatie mobila
  • Doc inteligent cu recipient de praf, recipient pentru apa murdara si recipient ptrnu apa curata
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *