Sunteti in cautarea unui robot de aspirare ieftin si practic cu ajutorul caruia sa intretineti mai usor curatenia in bucatarie? Neatsvor ar pute fi o solutie potrivita pentru nevoile voastre, dar nu inainte de a afla mai multa detalii utile.

Robotul de aspirare Neatsvor poate asigura atat aspirare uscata, cat si umeda. Este prevazut cu senzori cu infrarosu ce impiedica interactiunea aparatului cu obstacolele din locuinta sau caderea de pe scari. Cu sistemul de navigatie Lidar, aparatul va reusi sa realizeze harta casei si sa optimizeze curatenia.

Poate trece cu succes pentru praguri si alte obstacole cu inaltimi de pana la 2 cm. Totodata, este prevazut cu un rezervor suficient de incapator de 350 ml, ce permite efectuarea a doua curatari intr-un apartament de 70 mp sau intr-o casa de 150 mp fara sa fie nevoie de golire.

Datorita tehnologiei Wi-fi implementate, aparatul va putea fi controlat foarte usor direct de pe telefonul mobil. Aplicatia acestuia este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Astfel, veti putea porni sau opri aparatul, veti putea verifica traseele pe care le-a realizat, camerele care deja au fost aspirate, dar si starea in care se afla consumabilele pentru a le inlocui la timp. In plus, autonomia de 120 de minute impiedica ca bateria sa se descarce inainte ca aparatul sa isi fi terminat treaba.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Neatsvor ne propune un model care asigura strictul necesar, in sensul in care poate mentine destul de bine curatenia in locuinta. Poate fi folosit atat pe post de aspirator, cat si de mop, insa cea din urma functie poate fi folosita exclusiv pentru podelele dure. In plus, pentru a o activa trebuie sa inlocuiti recipientul cu rezervorul de apa. Astfel, poate intretine curatenia mai usor, poate face treaba in locul vostru si va scapa de o grija in plus. In ansamblu, raportul calitate/pret al acestui model este convenabil.

Review pe scurt: Neatsvor

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Tehnologie Wi-fi
  • Senzori laser
  • Aplicatie usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *