Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE Version EU este un robot de aspirare foarte rezonabil ca pret care va poate ajuta sa mentineti curatenia in locuinta mai usor. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE Version EU include functia de aspirare, dar si cea de spalare, putand fi folosite atat separat, cat si impreuna. Prezinta o putere de aspirare de 2200 Pa si beneficiaza de sistem de control al apei pe trei nivele. Este prevazut cu compartiment de praf 2 in 1 cu rezervor de apa. Autonomia pe care o asigura ajunge la 120 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi o suprafata de pana la 200 mp. Mai mult decat atat, are capacitatea de a trece si peste obstacole cu inaltimea de pana la 2 cm.

Robotul are capacitatea de a memora cinci harti si sapte programari. Are la baza sistem de navigatie cu senzor LDS care scaneaza intreaga locuinta pentru a optimiza traseele de aspirare. Sistemul anti-coliziune previne interactionarea cu obstacolele din jur, iar sistemul anti-cadere previne caderea robotului in gol de la distanta mare.

Foarte interesant este ca desi discutam despre un robot de aspirare ieftin, acesta integreaza si functia Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Mi Home.

In partea de jos, prezinta o perie principala si o perie laterala ce capteaza si trimite murdaria catre traseul principal de aspirare, inclusiv din zonele greu accesibile precum colturi sau de-a lungul mobilei si peretilor.  De asemenea,  permite curatarea profunda in locurile unde exista mai multa murdarie sau covoare, permite crearea de zone interzise, respectiv pereti virtuali ce nu vor permite aparatului sa ajunga acolo unde nu va doriti.

Dimensiunile aparatului sunt de 35 cm diametru si 9.45 cm inaltime, avand o greutate de 4.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE Version EU este un model foarte practic in orice locuinta care va poate ajuta sa intretineti mai usor curatenia in casa. Aspira eficient murdaria, nu se loveste de obstacole, creeaza traseele astfel incat sa acopere intreaga suprafata a locuintei si nu este deloc galagios. Poate fi o alegere potrivita pentru cei cu un buget limitat, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE Version EU

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Wi-fi
  • Bariere virtuale
  • Navigatie laser LSD
  • Aspirare si Spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *