Roborock S6 MaxV este un robot de aspirare prevazut cu functii moderne care va poate ajuta sa mentineti curatenia casei mai usor. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Roborock S6 MaxV poate face fata oricarui tip de suprafete de la podele dure precum gresie, parchet pana la covoare sau mochete. Are la baza sistemul de navigare LiDAR ce asigura o planificare eficienta a traseelor de aspirare eliminand foarte bine murdaria din fiecare colt al casei. Mai mult decat atat, are capacitatea de a realiza harta casei pe mai multe etaje, mai concret – pana la patru etaje, pe care le va recunoaste ulterior, in mod automat. In plus, pentru fiecare etaje poate avea pana la 10 zone fara trecere, 10 zone fara mop si 10 bariere invizibile.

De asemenea, robotul in discutie integreaza si mop inteligent ce dispune de un rezervor cu capacitatea de 297 ml, putand face fata unei suprafete de pana la 2580 mp. In plus, puteti seta mai multe niveluri de debit al apei in functie de camera si suprafata pe care o are de curatat.

Iar pentru ca dispune si de Wi-fi, puteti controla robotul direct de pe telefon, folosind aplicatia mobila. Astfel, ii veti putea monitoriza activitatea chiar si de la distanta, puteti personaliza curatenia si puteti verifica inclusiv starea consumabilelor.

Beneficiind de filtru HEPA E11 are capacitatea de a retine pana la 95% din particulele nocive din aer, eliminand un aer mai curat si mai sanatos. Mai mult decat atat, robotul ofera si o autonomie generoasa de pana la 180 de minute, ceea ce il face excelent si pentru locuinte mai mari.

Roborock S6 MaxV  integreaza senzori anti-coliziune ce impiedica interactionarea cu obstacolele din jur, dar si senzor anti-cadere ce previne caderea de la inaltime, mai ales, de pe scari daca aveti casa cu etaj.

Dimensiunile robotului sunt de 35 cm diametru si 9.65 cm inaltime, avand o greutate de 3.6 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Roborock S6 MaxV este un model excelent cu ajutorul caruia puteti mentine mai usor curatenia in locuinta. Poate fi controlat extrem de usor din aplicatie, fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu. Poate trece fara probleme pragurile, usca pe covoare si aspira foarte bine. In plus, este un real avantaj faptul ca poate aspira mai multe etaje in special pentru cei care au casa pe cel putin doua nivele. Mai mult decat atat, vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Roborock S6 MaxV

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Mop integrat
  • Autonomie mare
  • Wi-fi, salvare harta pentru mai multe etaje
  • Navigatie LiDAR

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *